Busca al meu bloc!

dilluns, 26 d’octubre del 2009

Internet cambia la forma de leer... ¿y de pensar?

El text ens parla dels principals bàndols d’experts que s’han format al defensar o atacar a Internet: uns diuen que pot portar perjudicis al nostre desenvolupament, i d’altres es basen en la teoria de que la tecnologia es combinarà amb el cervell per tenir un augment de la capacitat intel•lectual.

Posen l’exemple de Nicholas G. Carr, expert en Tecnologies de la Informació y la Comunicació (TIC), y encesor de l’ Enciclopèdia britànica, que diu que li costa més posar-se a llegir i fa referència a l’article que va publicar: Is Google making us stupid? (¿Está Google tornant-nos tontos?), publicat a la revista The Atlantic. Diu també que aquest article ha originat molts debats a fòrums especialitzats.

Durant el text ens va opinant sobre si les tecnologies i Internet són bons o dolents per al cervell, tema del qual han sorgit molts debats i investigacions.

Al final diuen que ens acabarem barrejant amb la tecnologia per adquirir mes coneixements i fer-nos més intel•ligents.


http://www.elpais.com/articulo/sociedad/Internet/cambia/forma/leer/pensar/elpepusoc/20081010elpepisoc_1/Tes


OPINIÓ PERSONAL

Jo crec que la informació adicional mai és dolenta, i Internet és un bon sistema per distribuir aquesta informació.

Les noves tecnologies signifiquen el progrés, i aixó crec que proporcionarà una millora de la qualitat de vida, ja que de moment fins ara ho ha fet.