Busca al meu bloc!

dimecres, 11 de novembre del 2009

EL DIA A DIA AMB LA LLUÏSA

DESCRIPCIÓ I APROFUNDIMENT

La classe de la Lluïsa del dia 6 de novembre va començar amb el repartiment dels treballs del llibre Com parlar bé en públic.

Tot seguit vam procedir a la recitació dels poemes, llegendes i faules. Els companys van deixar el llistó bastant alt, tot i que a alguns se'ls va entrebancar la recitació, degut als nervis que aquesta activitat suposa.
Algunes de les recitacions eren realment d'admirar, degut a que els locutors tenien o molta facilitat per memoritzar grans texts amb paraules o llengües complicades, o molta facilitat per expressar-se en públic.
Cal dir també que els companys avaluaven als recitadors, i en puntuaven la mirada, la posició, l'entonació, ... i altres aspectes importants a l'hora d'avaluar una recitació.

Tot seguit, la Lluïsa va voler mirar alguns blocs per avaluar-los. Va corregir per sobre el bloc de l'Àngel, i al fer-ho va veure que no podíem avaluar-los tots, o que seria molt difícil fer-ho, i va dir que ja ens diria com puntuaríem els blocs.

REFLEXIÓ

D'aquesta classe en trec una breu però profunda conclusió: haig de començar a treballar la recitació de la meva faula, ja que els companys han deixat el llistó alt, amb recitacions que m'han deixat bocabadat, com la se la Sònia, que demostrava una calma admirable a l'hora de fer la recitació.
Crec que em decantaré per Jorge Bucay, ja que el trobo un autor excel·lent per fer contes d'auto-ajuda.