Busca al meu bloc!

dimecres, 25 de novembre del 2009

EL DIA A DIA AMB LA LLUÏSA

DESCRIPCIÓ

Aquesta classe de la Lluïsa del dia 23 de novembre va ser només d'una hora, ja que ella i en Xavier Àvila, professor de l'altra assignatura del módul, van decidir repartir les exposicions per grups: la primera hora els del grup A i la segona hora els del grup B.
Abans de començar amb les exposicions, la Lluïsa i en Xavier van fer algunes citacions d'aspectes que calia tenir en compte a l'hora de fer les exposicions orals i de valorar-les. Ens van repartir uns fulls de valoració de les exposicions amb alguns aspectes que creien importants a tenir en compte i unes caselles amb els noms dels companys que exposaven, el tema que exposaven, els aspectes positius que calia tenir en compte i els aspectes que crèiem que havíen de millorar.
Els temes que vam tractar aquell dia eren: l'Hospitalet i Sant Feliu de Llobregat, Begues, Olesa de Montserrat i Sitges.


REFLEXIÓ

Jo opino que els grups en general han fet unes bones exposicions. Crec que han utilitzat bons recursos tecnologics, tot i que a molts dels grups no els hi han funcionat. Degut a aquests problemes que han tingut els meus companys, buscaré altres recursos i mitjans per poder realitzar l'exopsició que hem pensat amb la Irene, la meva companya d'exposició de territori.