Busca al meu bloc!

dijous, 3 de desembre del 2009

WebQuest

Què són les WebQuests?
Les WebQuest són activitats orientades cap a la investigació en les quals part o tota la informació amb què l’alumnat interactua prové de recursos d’Internet.

Pràctica:
He escollit la WebQuest "Aprèn amb el Barça" ,de la pàgina d'xtec.es, perquè crec que és un tema atractiu per als més petits de primària, i a més, també expliquen que serveix per a alumnes amb necessitats educatives especials.



Aquesta WebQuest ha estat creada per a alumnes del cicle inicial de primària i de necessitats educatives especials durant la jornada tallers de creació de materials per a les NEE 2006.
El que es proposen és que els nens i nenes puguin construir jocs amb els seus ídols del Barça, conèixer l'himne blaugrana i les fitxes tècniques dels jugadors a través d'investigar i respondre preguntes que es fan durant les diferents activitats.
Demanen que s'agrupin en parelles i que es reparteixin la feina.

Aquesta WebQuest, de la qul proporciono l'enllaç clicant al títol d'aquesta entrada al bloc, reparteix el seu procés en diversos passos: introducció, tasca, procés, avaluació, conclusions, crèdits i guia didàctica.

Un cop fetes les activitats, proporcionen dos rúbriques per avaluar a través de dos aspectes: la valoració del treball en grup i de les activitats realitzades.

Com ja he dit abans crec que aquesta WebQuest és força atractiva i interessant, ja que és un tema proper a tothom, i per tant d'un alt interès. Cal dir que està dedicat als aficionats al Barça, ja que els nens i nenes del Madrid no crec que mostrin el mateix grau d'interès.